Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salsa verde z oblasti Piemonte)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie487 kJ /
116 kcal
Bílkoviny9,10 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,42 g
Tuky7,59 g
– nasycené1,83 g
– nenasycené3,51 g
–– mononenasycené2,80 g
–– polynenasycené0,71 g
––– omega 30,03 g
Vláknina0,98 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 101 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy2,80 g
– cukry0,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Velká hrst hrst listové petržele Petržel kořenová čerstvá
2 plátky 2 plátky bílého (třeba toustového) chleba Chléb pšeničný kváskový
1 1 vejce vařené natvrdo Vejce slepičí 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
lžíce lžíce kaparů Kapary
3 3 ančovičky (sardelky) Ančovičky v oleji
trošku trošku červeného vinného octa nebo bílého vinného octa nebo citronové šťávy Ocet vinný červený
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.