Nutriční hodnoty (Salsa verde z oblasti Piemonte)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 487 kJ / 116 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,42 g |
Tuky | 7,59 g |
– nasycené | 1,83 g |
– nenasycené | 3,51 g |
–– mononenasycené | 2,80 g |
–– polynenasycené | 0,71 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 101 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 2,80 g |
– cukry | 0,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Velká hrst hrst listové petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
2 plátky 2 plátky bílého (třeba toustového) chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
1 1 vejce vařené natvrdo | Vejce slepičí | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
lžíce lžíce kaparů | Kapary | |
3 3 ančovičky (sardelky) | Ančovičky v oleji | |
trošku trošku červeného vinného octa nebo bílého vinného octa nebo citronové šťávy | Ocet vinný červený | |
olivový olej | Olej olivový |