Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brněnská plněná kotleta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie2 003 kJ /
479 kcal
Bílkoviny39,00 g
– z toho živočišné bílkoviny36,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,97 g
Tuky25,28 g
– nasycené9,23 g
– nenasycené11,43 g
–– mononenasycené7,15 g
–– polynenasycené4,28 g
––– omega 30,40 g
Vláknina6,46 g
Cholesterol 562 mg
Sodík 740 mg
Sůl1,62 g
Sacharidy22,53 g
– cukry4,98 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 plátků 5 plátků vepřové kotlety (bez kosti) Vepřová kotleta s kostí
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 l 1 l vývaru Vývar masový 1000 ml
vepřové sádlo (dle potřeby) Sádlo vepřové
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 hrst 1 hrst mraženého hrášku Hrášek zelený mražený
3 plátky 3 plátky šunky Šunka vepřová vařená 60 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
máslo (dle potřeby) Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.