Nutriční hodnoty (Pečená treska pod krustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 946 kJ / 4 050 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 423,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 410,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,92 g |
Tuky | 220,90 g |
– nasycené | 65,79 g |
– nenasycené | 132,54 g |
–– mononenasycené | 87,25 g |
–– polynenasycené | 45,29 g |
––– omega 3 | 11,40 g |
Vláknina | 5,98 g |
Cholesterol | 1,01 g |
Sodík | 40,03 g |
Sůl | 99,41 g |
Sacharidy | 89,60 g |
– cukry | 6,39 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500-700 g 500-700 g filetované tresky | Treska filet | 600 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový | |
15 snítek 15 snítek čerstvé petrželky (lístky a stonky zvlášť) | Petržel nať čerstvá | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku strouhanky | Strouhanka pšeničná | 125 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
2 filátka 2 filátka ančoviček | Ančovičky v oleji | 1080 g |
1 1 vrchovatá lžíce kaparů | Kapary |