Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená treska pod krustou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 946 kJ /
4 050 kcal
Bílkoviny423,32 g
– z toho živočišné bílkoviny410,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,92 g
Tuky220,90 g
– nasycené65,79 g
– nenasycené132,54 g
–– mononenasycené87,25 g
–– polynenasycené45,29 g
––– omega 311,40 g
Vláknina5,98 g
Cholesterol 1,01 g
Sodík 40,03 g
Sůl99,41 g
Sacharidy89,60 g
– cukry6,39 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500-700 g 500-700 g filetované tresky Treska filet 600 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olivový olej Olej olivový
15 snítek 15 snítek čerstvé petrželky (lístky a stonky zvlášť) Petržel nať čerstvá
1/2 hrnku 1/2 hrnku strouhanky Strouhanka pšeničná 125 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
2 filátka 2 filátka ančoviček Ančovičky v oleji 1080 g
1 1 vrchovatá lžíce kaparů Kapary

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.