Nutriční hodnoty (Pečená treska pod krustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 946 kJ / 4 050 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 423,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 410,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,92 g |
| Tuky | 220,90 g |
| – nasycené | 65,79 g |
| – nenasycené | 132,54 g |
| –– mononenasycené | 87,25 g |
| –– polynenasycené | 45,29 g |
| ––– omega 3 | 11,40 g |
| Vláknina | 5,98 g |
| Cholesterol | 1,01 g |
| Sodík | 40,03 g |
| Sůl | 99,41 g |
| Sacharidy | 89,60 g |
| – cukry | 6,39 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500-700 g 500-700 g filetované tresky | Treska filet | 600 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 15 snítek 15 snítek čerstvé petrželky (lístky a stonky zvlášť) | Petržel nať čerstvá | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku strouhanky | Strouhanka pšeničná | 125 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 2 filátka 2 filátka ančoviček | Ančovičky v oleji | 1080 g |
| 1 1 vrchovatá lžíce kaparů | Kapary |