Nutriční hodnoty (Špagetová dýně s masovo-zeleninovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 561 kJ / 612 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,73 g |
| Tuky | 13,77 g |
| – nasycené | 3,29 g |
| – nenasycené | 7,09 g |
| –– mononenasycené | 5,71 g |
| –– polynenasycené | 1,38 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 10,50 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 230 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 30,38 g |
| – cukry | 16,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 špagetová dýně | Dýně špagetová | |
| 400 g 400 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 400 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 1/2 1/2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| 1/2 1/2 žluté papriky (není podmínkou barevnost) | Paprika žlutá čerstvá | 75 g |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 1 1 kávová lžička garam masala (podle chuti může být i více) | Garam masala | |
| 1 lžička 1 lžička solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
| sůl | Sůl mořská |