Nutriční hodnoty (Zeleninová tarhoňa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 082 kJ / 1 454 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,93 g |
| Tuky | 51,20 g |
| – nasycené | 6,48 g |
| – nenasycené | 41,49 g |
| –– mononenasycené | 28,50 g |
| –– polynenasycené | 12,99 g |
| ––– omega 3 | 4,02 g |
| Vláknina | 18,43 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 104 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 205,09 g |
| – cukry | 18,66 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g tarhoni | Těstoviny pšeničné | 250 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
| 1 hrst 1 hrst petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| 500 ml 500 ml vývaru | Vývar masový | 500 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |