Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky s rýží a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 497 kJ / 358 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 81,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 3,50 g |
| – nasycené | 0,98 g |
| – nenasycené | 2,00 g |
| –– mononenasycené | 1,33 g |
| –– polynenasycené | 0,67 g |
| ––– omega 3 | 0,67 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 193 mg |
| Sodík | 193 mg |
| Sůl | 0,49 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Kuřecí prsa 1 ks 1 ks | Kuře prso | 350 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| rýže | Rýže bílá | |
| 1/2 1/2 čajové lžičky mleté papriky sladké | Paprika červená sušená | |
| 1/2 1/2 čajové lžičky kari | Kari | |
| kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
| žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | |
| zelené fazolky | Fazolky čerstvé | |
| sterilované červené fazole | Fazole červená ledvina sterilované | |
| vývar (voda) | Vývar hovězí |