Nutriční hodnoty (Roládová kolečka v čokoládě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 12 539 kJ / 2 997 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 41,22 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,20 g |
| Tuky | 181,09 g |
| – nasycené | 72,50 g |
| – nenasycené | 89,21 g |
| –– mononenasycené | 69,56 g |
| –– polynenasycené | 19,65 g |
| ––– omega 3 | 4,90 g |
| Vláknina | 12,90 g |
| Cholesterol | 1,24 g |
| Sodík | 896 mg |
| Sůl | 2,09 g |
| Sacharidy | 277,90 g |
| – cukry | 220,70 g |
| ––– laktóza | 8,45 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 50 g 50 g mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
| 50 g 50 g oleje | Olej řepkový | 50 ml |
| 70 g 70 g cukru | Cukr bílý | 70 g |
| 80 g 80 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 80 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 200 ml 200 ml smetany na šlehání 35% | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| 30 g 30 g moučkového cukru | Cukr bílý | 30 g |
| 1 lžička 1 lžička vanilkové pasty (nebo vanilkového extraktu) | Pasta vanilková | 5 g |
| 150-200 g 150-200 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 175 g |