Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Debrecínské vepřové kotlety)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie847 kJ /
202 kcal
Bílkoviny2,48 g
– z toho živočišné bílkoviny0,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,18 g
Tuky15,14 g
– nasycené7,29 g
– nenasycené7,63 g
–– mononenasycené6,04 g
–– polynenasycené1,59 g
––– omega 30,02 g
Vláknina6,62 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 13 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,70 g
– cukry6,21 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové kotlety Vepřová kotleta s kostí
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžička 1 lžička sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 15 g
2 2 nožky debrecínských párků Vepřové nožičky
2 2 kyselé okurky Okurka polní zavařená
trochu trochu hl. mouky na obalení kotlet Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.