Nutriční hodnoty (Hovězí ragú na liškách a kořenové zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 742 kJ / 416 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 5,85 g |
– nasycené | 2,52 g |
– nenasycené | 2,70 g |
–– mononenasycené | 2,43 g |
–– polynenasycené | 0,27 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 216 mg |
Sodík | 347 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400-500 g 400-500 g Hovězí maso na guláš (kližka, krk) | Hovězí kližka | 450 g |
Čerstvé lišky – v množství tak do 2 dlaní | Liška obecná čerstvá | |
Červené víno (nejlépe polosladké) – 1 dl | Víno červené suché | |
Mrkev – 2 větší | Mrkev čerstvá | |
Petržel – 1 větší | Petržel kořenová čerstvá | |
Celer | Celer bulva čerstvá | |
Červená cibule – 1 kus | Cibule červená čerstvá | |
Červená marmeláda (nejlépe brusinková) - 1 lžička lžička | Marmeláda jahodová | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
nové koření | Nové koření | |
fenykl | Fenykl hlíza | |
hřebíček | Hřebíček | |
kmín | Kmín |