Nutriční hodnoty (Hovězí ragú na liškách a kořenové zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 742 kJ / 416 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 90,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 5,85 g |
| – nasycené | 2,52 g |
| – nenasycené | 2,70 g |
| –– mononenasycené | 2,43 g |
| –– polynenasycené | 0,27 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 216 mg |
| Sodík | 347 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400-500 g 400-500 g Hovězí maso na guláš (kližka, krk) | Hovězí kližka | 450 g |
| Čerstvé lišky – v množství tak do 2 dlaní | Liška obecná čerstvá | |
| Červené víno (nejlépe polosladké) – 1 dl | Víno červené suché | |
| Mrkev – 2 větší | Mrkev čerstvá | |
| Petržel – 1 větší | Petržel kořenová čerstvá | |
| Celer | Celer bulva čerstvá | |
| Červená cibule – 1 kus | Cibule červená čerstvá | |
| Červená marmeláda (nejlépe brusinková) - 1 lžička lžička | Marmeláda jahodová | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| nové koření | Nové koření | |
| fenykl | Fenykl hlíza | |
| hřebíček | Hřebíček | |
| kmín | Kmín |