Nutriční hodnoty (Makové řezy s jablky a lesními jahodami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 323 kJ / 2 945 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,96 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,50 g |
Tuky | 187,70 g |
– nasycené | 58,93 g |
– nenasycené | 102,48 g |
–– mononenasycené | 48,85 g |
–– polynenasycené | 53,63 g |
––– omega 3 | 0,98 g |
Vláknina | 39,75 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 519 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 213,64 g |
– cukry | 167,64 g |
––– laktóza | 0,64 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
80 g 80 g moučkového cukru | Cukr bílý | 80 g |
50 g 50 g krupicového cukru | Cukr bílý | 50 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
200 g 200 g mletého máku | Mák modrý mletý | 200 g |
2-3 2-3 jablka | Jablko čerstvé | 375 g |
hrst hrst lesních jahod (nebo rybízu) | Jahody čerstvé | |
meruňková marmeláda | Marmeláda meruňková |