Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Makové řezy s jablky a lesními jahodami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 323 kJ /
2 945 kcal
Bílkoviny80,46 g
– z toho živočišné bílkoviny43,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,50 g
Tuky187,70 g
– nasycené58,93 g
– nenasycené102,48 g
–– mononenasycené48,85 g
–– polynenasycené53,63 g
––– omega 30,98 g
Vláknina39,75 g
Cholesterol 1,50 g
Sodík 519 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy213,64 g
– cukry167,64 g
––– laktóza0,64 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
80 g 80 g moučkového cukru Cukr bílý 80 g
50 g 50 g krupicového cukru Cukr bílý 50 g
špetka špetka soli Sůl mořská
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
200 g 200 g mletého máku Mák modrý mletý 200 g
2-3 2-3 jablka Jablko čerstvé 375 g
hrst hrst lesních jahod (nebo rybízu) Jahody čerstvé
meruňková marmeláda Marmeláda meruňková

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.