Nutriční hodnoty (Makové řezy s jablky a lesními jahodami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 12 323 kJ / 2 945 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 80,46 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,96 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 36,50 g | 
| Tuky | 187,70 g | 
| – nasycené | 58,93 g | 
| – nenasycené | 102,48 g | 
| –– mononenasycené | 48,85 g | 
| –– polynenasycené | 53,63 g | 
| ––– omega 3 | 0,98 g | 
| Vláknina | 39,75 g | 
| Cholesterol | 1,50 g | 
| Sodík | 519 mg | 
| Sůl | 1,05 g | 
| Sacharidy | 213,64 g | 
| – cukry | 167,64 g | 
| ––– laktóza | 0,64 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g | 
| 80 g 80 g moučkového cukru | Cukr bílý | 80 g | 
| 50 g 50 g krupicového cukru | Cukr bílý | 50 g | 
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g | 
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g | 
| 200 g 200 g mletého máku | Mák modrý mletý | 200 g | 
| 2-3 2-3 jablka | Jablko čerstvé | 375 g | 
| 1 hrst 1 hrst lesních jahod (nebo rybízu) | Jahody čerstvé | |
| meruňková marmeláda | Marmeláda meruňková |