Nutriční hodnoty (Pomalu pečené kuře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 11 816 kJ / 2 824 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 163,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 163,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 240,50 g |
| – nasycené | 105,95 g |
| – nenasycené | 124,80 g |
| –– mononenasycené | 96,80 g |
| –– polynenasycené | 28,00 g |
| ––– omega 3 | 2,28 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 769 mg |
| Sodík | 61,22 g |
| Sůl | 153,00 g |
| Sacharidy | 1,00 g |
| – cukry | 1,00 g |
| ––– laktóza | 1,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg kuře (kukuřičné skupina A) | Kuře | 1500 g |
| 125 g 125 g másla pokojové teploty | Máslo kravské | 125 g |
| 3 litry 3 litry studené pitné vody | Voda | 3000 ml |
| Country koření (Zlaté kuře) | Koření Argentina | |
| 150 g 150 g hrubozrnné soli | Sůl mořská | 150 g |
| voda na podlití | Voda |