Nutriční hodnoty (Kotlety s dýní, jablky a zázvorem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 189 kJ / 284 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 1,84 g |
| – nasycené | 0,74 g |
| – nenasycené | 0,62 g |
| –– mononenasycené | 0,16 g |
| –– polynenasycené | 0,46 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 19,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 18 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 52,00 g |
| – cukry | 40,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové kotlety bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 400 g 400 g dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 400 g |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| l l červená cibule | Cibule červená čerstvá | |
| 200 ml 200 ml cideru ( nemusí být ) | ||
| l lžíce lžíce čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| máslo | Máslo kravské | |
| bílý mletý pepř | Pepř bílý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |