Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kachní stehno pečené s jablky, červené zelí a karlovarský knedlík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 108 kJ /
743 kcal
Bílkoviny27,71 g
– z toho živočišné bílkoviny7,81 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,90 g
Tuky11,03 g
– nasycené2,91 g
– nenasycené5,36 g
–– mononenasycené3,27 g
–– polynenasycené2,10 g
––– omega 30,25 g
Vláknina17,45 g
Cholesterol 233 mg
Sodík 5,02 g
Sůl12,45 g
Sacharidy124,48 g
– cukry26,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kachní stehna Kachna stehno s kostí a kůží
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
celý kmín Kmín
500 g 500 g kysaného červeného zelí Zelí červené kvašené 500 g
2-4 lžičky 2-4 lžičky hladké mouky (dle potřeby) Mouka pšeničná hladká 12 g
červené víno nebo brandy (možno vynechat) Víno červené suché
3 3 rohlíky Rohlík pšeničný bílý 129 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
mléko dle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5%
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
sůl (dle potřeby) Sůl mořská
mletý pepř (dle potřeby) Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.