Nutriční hodnoty (Kachní stehno pečené s jablky, červené zelí a karlovarský knedlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 108 kJ / 743 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,81 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,90 g |
| Tuky | 11,03 g |
| – nasycené | 2,91 g |
| – nenasycené | 5,36 g |
| –– mononenasycené | 3,27 g |
| –– polynenasycené | 2,10 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 17,45 g |
| Cholesterol | 233 mg |
| Sodík | 5,02 g |
| Sůl | 12,45 g |
| Sacharidy | 124,48 g |
| – cukry | 26,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kachní stehna | Kachna stehno s kostí a kůží | |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| víno červené (nebo brandy) | Víno červené suché | |
| 500 g 500 g kysaného červeného zelí | Zelí červené kvašené | 500 g |
| 3 3 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 129 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| mléko dle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 špetka 1 špetka pepře | Pepř černý | |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| kmín celý | Kmín |