Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lokše jemné - příloha ke kachně nebo k pečené huse)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie13 151 kJ /
3 143 kcal
Bílkoviny96,75 g
– z toho živočišné bílkoviny42,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,75 g
Tuky105,30 g
– nasycené10,22 g
– nenasycené85,91 g
–– mononenasycené60,14 g
–– polynenasycené25,77 g
––– omega 37,37 g
Vláknina48,18 g
Cholesterol 1,24 g
Sodík 6,69 g
Sůl16,45 g
Sacharidy429,23 g
– cukry23,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg brambor typu B Brambor zimní 1500 g
200-250 g 200-250 g polohrubé mouky (i víc, podle brambor) Mouka pšeničná polohrubá 225 g
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky kmínu Kmín 2.5 g
husí sádlo Sádlo husí
máslo Máslo kravské
250 g 250 g kuřecích jater Játra kuřecí 250 g
8 lžic 8 lžic oleje Olej řepkový 88 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžička 1 lžička mletého pepře Pepř černý mletý 5 g
1,5 lžičky 1,5 lžičky majoránky Majoránka sušená 10.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.