Nutriční hodnoty (Jahodový tataráček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 940 kJ / 942 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,80 g |
| Tuky | 45,90 g |
| – nasycené | 22,56 g |
| – nenasycené | 20,22 g |
| –– mononenasycené | 15,12 g |
| –– polynenasycené | 5,10 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 10,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 133 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 112,50 g |
| – cukry | 105,00 g |
| ––– laktóza | 15,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g jahod | Jahody čerstvé | 300 g |
| 1 1 mascarpone | Mascarpone | |
| medové plátky ( koupí se v tesku ) | Perník | |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
| cukr krystal | Cukr bílý | |
| 1 dcl 1 dcl pomerančového džusu | Džus pomerančový | 100 ml |
| 1,5 tabulky 1,5 tabulky čokolády | Čokoláda mléčná 30% | 150 g |