Nutriční hodnoty (Jablečný sirup jen z jablek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 21 894 kJ / 5 233 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,30 g |
| Tuky | 6,16 g |
| – nasycené | 2,06 g |
| – nenasycené | 2,74 g |
| –– mononenasycené | 0,26 g |
| –– polynenasycené | 2,48 g |
| ––– omega 3 | 0,52 g |
| Vláknina | 36,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 91 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1 270,00 g |
| – cukry | 1 249,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,2 kg 1,2 kg jablek | Jablko čerstvé | 1200.0000476837158 g |
| voda | Voda | |
| 1 l 1 l jablečné šťávy (připravíme z výše uvedených ingrediencí) | Šťáva z jablka | 1000 ml |
| 1 kg 1 kg cukru | Cukr bílý | 1000 g |
| 250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
| šťáva ze 2 citrónů | Citrón čerstvý |