Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný sirup jen z jablek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie21 894 kJ /
5 233 kcal
Bílkoviny6,30 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,30 g
Tuky6,16 g
– nasycené2,06 g
– nenasycené2,74 g
–– mononenasycené0,26 g
–– polynenasycené2,48 g
––– omega 30,52 g
Vláknina36,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 91 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 270,00 g
– cukry1 249,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,2 kg 1,2 kg jablek Jablko čerstvé 1200.0000476837158 g
voda Voda
1 l 1 l jablečné šťávy (připravíme z výše uvedených ingrediencí) Šťáva z jablka 1000 ml
1 kg 1 kg cukru Cukr bílý 1000 g
250 ml 250 ml vody Voda 250 ml
šťáva ze 2 citrónů Citrón čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.