Nutriční hodnoty (Jablečný sirup jen z jablek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 21 894 kJ / 5 233 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,30 g |
Tuky | 6,16 g |
– nasycené | 2,06 g |
– nenasycené | 2,74 g |
–– mononenasycené | 0,26 g |
–– polynenasycené | 2,48 g |
––– omega 3 | 0,52 g |
Vláknina | 36,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 91 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 270,00 g |
– cukry | 1 249,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,2 kg 1,2 kg jablek | Jablko čerstvé | 1200.0000476837158 g |
voda | Voda | |
1 l 1 l jablečné šťávy (připravíme z výše uvedených ingrediencí) | Šťáva z jablka | 1000 ml |
1 kg 1 kg cukru | Cukr bílý | 1000 g |
250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
šťáva ze 2 citrónů | Citrón čerstvý |