Nutriční hodnoty (Kuře na jablkách a celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 857 kJ / 205 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,78 g |
| Tuky | 2,02 g |
| – nasycené | 1,03 g |
| – nenasycené | 0,82 g |
| –– mononenasycené | 0,18 g |
| –– polynenasycené | 0,64 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 8,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 17 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 25,27 g |
| – cukry | 18,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuře | Kuře | |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| kus kus celeru | Celer bulva čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| máslo | Máslo kravské | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 dcl 1 dcl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 2 dcl 2 dcl kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 200 ml |
| kukuřičný (bramborový) škrob | Bramborový škrob |