Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 237 kJ / 535 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,28 g |
Tuky | 37,68 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 426 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 6,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italské špecle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9vB
Moje poznámka
Italské špecle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9vB
Nejnovější recepty
Mořský vlk s bylinkami a zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Bublanina podle Dity P.
Přidáno před 4 hodinami
Stříkaná roláda s ovocem
Přidáno před 8 hodinami
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno 15. 7. 2025 07:01:02
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno 15. 7. 2025 06:30:35
Nepečený jahodový dortík
Přidáno 15. 7. 2025 05:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
Zuzik.1989 před 30 minutami
Plněné papričky podle mé babičky
Sumaru před 35 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
Hanina_ před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s uzeným a zeleninou
Janek88 před 1 hodinou
Ciabatta
vobornik.radek před 2 hodinami
Koprová omáčka
pavelale před 4 hodinami
Krupicová kaše z hrubé mouky
bnasincova6 před 5 hodinami
Vajíčková pomazánka MŇAM
Pecula před 5 hodinami
Langoše z jogurtu
Pavel932 před 6 hodinami
Tématické fráze:
špecle recepty,
špecle recept,
špecle s omáčkou,
špecle,
jak se dělají špecle,
recept na specle,
recept specle,
špecle po tyrolsku,
pravé špecle,
kapary wikipedie,
recepty špecle,
špecle foto,
špecle lidl,
recepty na špecle,
co jsou specle,
spercle recepty,
špecle -recepty,
špecle s hříbky,
www majka 57,
recepty italské kuchyně
Suroviny:
maso mleté,
olej olivový,
cibule,
sůl,
pepř,
koření oregáno,
koření chilli,
koření italské,
omáčka sojová,
bazalka čerstvá,
olivy,
žampióny,
rajče,
sýr,
špecle
Komentáře (22)
Nevím,jak v Bavorsku,nebo jinde dělají špecle,ale já dělávám z mouky,vajec a mléka(vody).Pokud dělám gnocchi,tak základ je mouka a vařené brambory