Nutriční hodnoty (Antipasta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 014 kJ / 720 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 54,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,50 g |
| Tuky | 34,22 g |
| – nasycené | 7,38 g |
| – nenasycené | 26,83 g |
| –– mononenasycené | 20,18 g |
| –– polynenasycené | 6,65 g |
| ––– omega 3 | 0,65 g |
| Vláknina | 3,83 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 1,34 g |
| Sůl | 3,22 g |
| Sacharidy | 43,67 g |
| – cukry | 29,17 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g sledě (filetů, naložených v oleji - koupeno v Lidlu) | Sleď filet | 300 g |
| 1 sklenice 1 sklenice zeleninové směsi do bramborového salátu (ta "moje" obsahovala hrášek i kapii, koupila jsem ji v Kauflandu, zn. Znojmia) | Zelenina směs sterilovaná | |
| 100 g 100 g zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce žampionů (nakládaných, krájených) | Žampion čerstvý | |
| 100-150 ml 100-150 ml kečupu (já jsem použila ostrý, šla by asi poučít třeba i Cikánská omáčka..) | Kečup sladký | 125 ml |
| popř. sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |