Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová pečená marinovaná žebírka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie246 kJ /
59 kcal
Bílkoviny0,05 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,05 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy14,66 g
– cukry14,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 ml 300 ml černého piva Pivo tmavé 10ᵒ 300 ml
4 lžíce 4 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 60 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
1 lžička 1 lžička steakového pepře (nebo koření na steaky) Pepř barevný
vepřová žebra (cca 1,5 kg) Vepřová žebra
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.