Nutriční hodnoty (Vepřová pečená marinovaná žebírka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 246 kJ / 59 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,05 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 14,66 g |
| – cukry | 14,14 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| černé pivo | Pivo tmavé 10ᵒ | |
| rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
| olej | Olej řepkový | |
| sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| 1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
| steakový pepř (nebo koření na steaky) | Pepř barevný | |
| vepřová žebra | Vepřová žebra | |
| sůl | Sůl mořská |