Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játrová paštika s brandy a zeleným pepřem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 053 kJ /
2 642 kcal
Bílkoviny103,44 g
– z toho živočišné bílkoviny100,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,64 g
Tuky207,56 g
– nasycené128,13 g
– nenasycené70,58 g
–– mononenasycené63,50 g
–– polynenasycené7,08 g
––– omega 31,00 g
Vláknina10,96 g
Cholesterol 2,15 g
Sodík 1,24 g
Sůl3,40 g
Sacharidy43,30 g
– cukry4,88 g
––– laktóza4,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g jater ( použila jsem drůbeží ) Játra vepřová 500 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
2 2 šalotky nebo 1 menší cibule Šalotka čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
čerstvý tymián (pár snítek) Tymián čerstvý
2 PL 2 PL naloženého zeleného pepře Pepř zelený sterilovaný 30 g
4 PL 4 PL brandy Brandy 60 ml
4 PL 4 PL smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 100 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
trochu trochu másla ( popř. sádla na zalití ) Máslo kravské
tymián Tymián sušený
červený pepř Pepř černý
zelený pepř Pepř zelený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.