Nutriční hodnoty (Játrová paštika s brandy a zeleným pepřem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 053 kJ / 2 642 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 100,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,64 g |
Tuky | 207,56 g |
– nasycené | 128,13 g |
– nenasycené | 70,58 g |
–– mononenasycené | 63,50 g |
–– polynenasycené | 7,08 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 10,96 g |
Cholesterol | 2,15 g |
Sodík | 1,24 g |
Sůl | 3,40 g |
Sacharidy | 43,30 g |
– cukry | 4,88 g |
––– laktóza | 4,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g jater ( použila jsem drůbeží ) | Játra vepřová | 500 g |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
2 2 šalotky nebo 1 menší cibule | Šalotka čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
čerstvý tymián (pár snítek) | Tymián čerstvý | |
2 PL 2 PL naloženého zeleného pepře | Pepř zelený sterilovaný | 30 g |
4 PL 4 PL brandy | Brandy | 60 ml |
4 PL 4 PL smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
trochu trochu másla ( popř. sádla na zalití ) | Máslo kravské | |
tymián | Tymián sušený | |
červený pepř | Pepř černý | |
zelený pepř | Pepř zelený |