Nutriční hodnoty (Mořská ryba v bramborové krustě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 768 kJ / 184 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
| Tuky | 11,81 g |
| – nasycené | 1,85 g |
| – nenasycené | 9,63 g |
| –– mononenasycené | 2,68 g |
| –– polynenasycené | 6,95 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 2,20 g |
| Cholesterol | 3 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 16,21 g |
| – cukry | 1,01 g |
| ––– laktóza | 0,01 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 velké brambory na pečení | Brambor zimní | 100 g |
| 1/2 1/2 střední pórek jemně nasekaný (1/2 šálku) - nic se nestane, když vynecháte | Pórek čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce slunečnicového oleje nebo arašídový olej | Olej slunečnicový | 11 ml |
| 1 1 polévková lžíce čerstvého másla | Máslo kravské | 1 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
| 4 porce 4 porce rybího filé | Treska filet |