Nutriční hodnoty (Ryba stylu Vera Cruz)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 368 kJ / 88 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,43 g |
Tuky | 1,02 g |
– nasycené | 0,35 g |
– nenasycené | 0,52 g |
–– mononenasycené | 0,11 g |
–– polynenasycené | 0,41 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,97 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,70 g |
– cukry | 6,53 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 rajčata na kousky nakrájená (nasekaná) | Rajče červené čerstvé | 120 g |
3 3 jalapeno papriky nasekané (nebo jak se cítíte a jaké pálivky máte. Nemáte-li žádné, dejte sambal oelek, nebo tak) | Jalapeňo paprička čerstvá | |
1/2 lžíce 1/2 lžíce sušeného oregana | Oregano sušené | 7.5 g |
1/2 lžíce 1/2 lžíce česneku na drobno nakrájeného | Česnek čerstvý | 7.5 g |
1/2 1/2 bílé cibule na drobno posekané | Cibule čerstvá | |
1/2 svazku 1/2 svazku koriandru pokrájeného nebo petrželku | Koriandr semena | |
rostlinný olej na smažení | Olej řepkový | |
4 porce 4 porce mořského rybího filé | Treska filet | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
10 10 zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | |
kdo má rád tak ještě kapary | Kapary |