Nutriční hodnoty (Kuřecí pod vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 896 kJ / 1 887 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 361,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 360,92 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 44,41 g |
| – nasycené | 11,26 g |
| – nenasycené | 22,04 g |
| –– mononenasycené | 16,55 g |
| –– polynenasycené | 5,49 g |
| ––– omega 3 | 2,77 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 1,81 g |
| Sodík | 1,17 g |
| Sůl | 2,80 g |
| Sacharidy | 9,10 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsíčka | Kuře prso | 1400 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kečup | Kečup sladký | |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |