Nutriční hodnoty (Vepřové medailonky s glazovanou zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 708 kJ / 1 603 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 138,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 136,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,38 g |
Tuky | 72,80 g |
– nasycené | 8,87 g |
– nenasycené | 56,02 g |
–– mononenasycené | 40,92 g |
–– polynenasycené | 15,10 g |
––– omega 3 | 4,03 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 2,07 g |
Sůl | 5,05 g |
Sacharidy | 98,50 g |
– cukry | 60,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 600 g |
100 ml 100 ml javorového sirupu | Sirup javorový | 100 ml |
3 lžíce 3 lžíce octa balsamico | Ocet balsamikový bílý | 60 ml |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
4 špetky 4 špetky soli | Sůl mořská | 4 g |
4 špetky 4 špetky mletého pepře | Pepř černý mletý | |
ružičkova kapusta | Kapusta růžičková čerstvá | |
baby karotka | Baby karotka | |
maslo | Máslo kravské | |
trocha trocha olivoveho oleje | Olej olivový | |
sul | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
med | Med nepasterovaný | |
petrzelka | Petržel nať čerstvá |