Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové medailonky s glazovanou zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 708 kJ /
1 603 kcal
Bílkoviny138,18 g
– z toho živočišné bílkoviny136,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,38 g
Tuky72,80 g
– nasycené8,87 g
– nenasycené56,02 g
–– mononenasycené40,92 g
–– polynenasycené15,10 g
––– omega 34,03 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 288 mg
Sodík 2,07 g
Sůl5,05 g
Sacharidy98,50 g
– cukry60,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové panenky Vepřová panenka 600 g
100 ml 100 ml javorového sirupu Sirup javorový 100 ml
3 lžíce 3 lžíce octa balsamico Ocet balsamikový bílý 60 ml
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
4 špetky 4 špetky soli Sůl mořská 4 g
4 špetky 4 špetky mletého pepře Pepř černý mletý
ružičkova kapusta Kapusta růžičková čerstvá
baby karotka Baby karotka
maslo Máslo kravské
trocha trocha olivoveho oleje Olej olivový
sul Sůl mořská
pepř Pepř černý
med Med nepasterovaný
petrzelka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.