Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ricottové soufflé s parmazánem a bylinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie8 078 kJ /
1 931 kcal
Bílkoviny111,10 g
– z toho živočišné bílkoviny110,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,42 g
Tuky156,09 g
– nasycené83,83 g
– nenasycené37,56 g
–– mononenasycené34,30 g
–– polynenasycené3,26 g
––– omega 31,58 g
Vláknina0,98 g
Cholesterol 559 mg
Sodík 3,30 g
Sůl8,21 g
Sacharidy20,30 g
– cukry17,64 g
––– laktóza17,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g Ricotty (Gran Moravia) Ricotta 300 g
150 g 150 g strouhaného Gran Moravia Parmezán 150 g
snítka snítka čerstvého tymiánu Tymián čerstvý
posekané listy z větší snítky snítky rozmarýnu Rozmarýn sušený
tak 10 10 velkých listů bazalky Bazalka čerstvá
cca 2 2 polévkové lžíce posekané petrželové natě Petržel nať čerstvá
1 stroužek 1 stroužek česneku - prolisovaný Česnek čerstvý 7 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
100 g 100 g strouhaného parmezánu na dozdobení Parmezán 100 g
trocha trocha másla na vymazání misek Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.