Nutriční hodnoty (Ricottové soufflé s parmazánem a bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 8 078 kJ / 1 931 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 110,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,42 g |
Tuky | 156,09 g |
– nasycené | 83,83 g |
– nenasycené | 37,56 g |
–– mononenasycené | 34,30 g |
–– polynenasycené | 3,26 g |
––– omega 3 | 1,58 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 559 mg |
Sodík | 3,30 g |
Sůl | 8,21 g |
Sacharidy | 20,30 g |
– cukry | 17,64 g |
––– laktóza | 17,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g Ricotty (Gran Moravia) | Ricotta | 300 g |
150 g 150 g strouhaného Gran Moravia | Parmezán | 150 g |
snítka snítka čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
posekané listy z větší snítky snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
tak 10 10 velkých listů bazalky | Bazalka čerstvá | |
cca 2 2 polévkové lžíce posekané petrželové natě | Petržel nať čerstvá | |
1 stroužek 1 stroužek česneku - prolisovaný | Česnek čerstvý | 7 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
100 g 100 g strouhaného parmezánu na dozdobení | Parmezán | 100 g |
trocha trocha másla na vymazání misek | Máslo kravské |