Nutriční hodnoty (Ricottové soufflé s parmazánem a bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 8 078 kJ / 1 931 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 110,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,42 g |
| Tuky | 156,09 g |
| – nasycené | 83,83 g |
| – nenasycené | 37,56 g |
| –– mononenasycené | 34,30 g |
| –– polynenasycené | 3,26 g |
| ––– omega 3 | 1,58 g |
| Vláknina | 0,98 g |
| Cholesterol | 559 mg |
| Sodík | 3,30 g |
| Sůl | 8,21 g |
| Sacharidy | 20,30 g |
| – cukry | 17,64 g |
| ––– laktóza | 17,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g Ricotty (Gran Moravia) | Ricotta | 300 g |
| 150 g 150 g strouhaného Gran Moravia | Parmezán | 150 g |
| snítka snítka čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
| posekané listy z větší snítky snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| tak 10 10 velkých listů bazalky | Bazalka čerstvá | |
| cca 2 2 polévkové lžíce posekané petrželové natě | Petržel nať čerstvá | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku - prolisovaný | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 100 g 100 g strouhaného parmezánu na dozdobení | Parmezán | 100 g |
| trocha trocha másla na vymazání misek | Máslo kravské |