Nutriční hodnoty (Jednoduchý pstruh)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 012 kJ / 959 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,80 g |
| Tuky | 17,98 g |
| – nasycené | 10,78 g |
| – nenasycené | 5,85 g |
| –– mononenasycené | 5,28 g |
| –– polynenasycené | 0,58 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 23,38 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 66 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 166,66 g |
| – cukry | 10,16 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 pstruzi | Pstruh | |
| 2 plátky 2 plátky másla | Máslo kravské | 20 g |
| 1 lžička 1 lžička provensálského koření | Provensálské koření | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička bazalky | Bazalka čerstvá | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |