Nutriční hodnoty (Vepřová plec plněná, v papiňáku dušená)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 578 kJ / 2 289 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 260,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 249,85 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,64 g |
Tuky | 114,08 g |
– nasycené | 37,02 g |
– nenasycené | 65,43 g |
–– mononenasycené | 47,60 g |
–– polynenasycené | 17,83 g |
––– omega 3 | 3,09 g |
Vláknina | 24,32 g |
Cholesterol | 850 mg |
Sodík | 4,14 g |
Sůl | 9,65 g |
Sacharidy | 45,70 g |
– cukry | 21,51 g |
––– laktóza | 9,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
900 g 900 g vepřové plece (vcelku, nejlépe vyšší kus) | Vepřová plec | 900 g |
250 g 250 g hříbků | Hřib čerstvý | 250 g |
250 g 250 g maďarské klobásy | Klobása | 250 g |
150 g 150 g Eidamu (nastrouhaného na hrubých slzičkách) | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
svazek svazek lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1/2 1/2 pórku (nakrájeného na tenká kolečka) | Pórek čerstvý | |
1/2 1/2 červené papriky (nakrájené na kostičky) | Paprika červená čerstvá | 75 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku (prolisované) | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 cibuli (větší, nakrájenou nadrobno) | Cibule čerstvá | 70 g |
300 ml 300 ml vývaru | Vývar hovězí | 300 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku (prolisované) | Česnek čerstvý | 14 g |