Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec plněná, v papiňáku dušená)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 578 kJ /
2 289 kcal
Bílkoviny260,49 g
– z toho živočišné bílkoviny249,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,64 g
Tuky114,08 g
– nasycené37,02 g
– nenasycené65,43 g
–– mononenasycené47,60 g
–– polynenasycené17,83 g
––– omega 33,09 g
Vláknina24,32 g
Cholesterol 850 mg
Sodík 4,14 g
Sůl9,65 g
Sacharidy45,70 g
– cukry21,51 g
––– laktóza9,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
900 g 900 g vepřové plece (vcelku, nejlépe vyšší kus) Vepřová plec 900 g
250 g 250 g hříbků Hřib čerstvý 250 g
250 g 250 g maďarské klobásy Klobása 250 g
150 g 150 g Eidamu (nastrouhaného na hrubých slzičkách) Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
svazek svazek lahůdkové cibulky Cibulka jarní čerstvá
1/2 1/2 pórku (nakrájeného na tenká kolečka) Pórek čerstvý
1/2 1/2 červené papriky (nakrájené na kostičky) Paprika červená čerstvá 75 g
2 stroužky 2 stroužky česneku (prolisované) Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 cibuli (větší, nakrájenou nadrobno) Cibule čerstvá 70 g
300 ml 300 ml vývaru Vývar hovězí 300 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku (prolisované) Česnek čerstvý 14 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.