Nutriční hodnoty (Jahodové pečivo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 544 kJ / 1 564 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 36,75 g |
| Tuky | 42,48 g |
| – nasycené | 10,39 g |
| – nenasycené | 28,67 g |
| –– mononenasycené | 17,95 g |
| –– polynenasycené | 10,72 g |
| ––– omega 3 | 0,82 g |
| Vláknina | 10,20 g |
| Cholesterol | 213 mg |
| Sodík | 79 mg |
| Sůl | 0,18 g |
| Sacharidy | 249,95 g |
| – cukry | 45,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 ml 150 ml jahodového džus | ||
| 30 g 30 g cukru | Cukr bílý | 30 g |
| 15 g 15 g droždí | Droždí pekařské lisované | 15 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| lžička lžička citronky | Šťáva z citrónu | |
| 50 g 50 g Hery | Margarín | 50 g |
| jahodový pudink Oetker | Puding v prášku | |
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| může být tvarohová, jahodová marmeláda, pudink (vařený z 300ml jahodového džusu a vanilkového pudinku) | Džus jahodový |