Nutriční hodnoty (Kotlet cibulář v cibulové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 716 kJ / 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,29 g |
Tuky | 21,61 g |
– nasycené | 12,99 g |
– nenasycené | 7,37 g |
–– mononenasycené | 6,45 g |
–– polynenasycené | 0,93 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 20,82 g |
Cholesterol | 58 mg |
Sodík | 168 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 39,68 g |
– cukry | 26,60 g |
––– laktóza | 5,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 ks 4 ks vepřová kotleta | Vepřová kotleta s kostí | |
5 ks 5 ks velké cibule | Cibule čerstvá | 345 g |
masový vývar (bujon) | Vývar masový | |
máslo | Máslo kravské | |
olej | Olej řepkový | |
5 g 5 g slanina | Špek | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
150 ml 150 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |