Nutriční hodnoty (Kotlet cibulář v cibulové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 716 kJ / 410 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,29 g |
| Tuky | 21,61 g |
| – nasycené | 12,99 g |
| – nenasycené | 7,37 g |
| –– mononenasycené | 6,45 g |
| –– polynenasycené | 0,93 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 20,82 g |
| Cholesterol | 58 mg |
| Sodík | 168 mg |
| Sůl | 0,35 g |
| Sacharidy | 39,68 g |
| – cukry | 26,60 g |
| ––– laktóza | 5,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 ks 4 ks vepřová kotleta | Vepřová kotleta s kostí | |
| 5 ks 5 ks velké cibule | Cibule čerstvá | 345 g |
| masový vývar (bujon) | Vývar masový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| olej | Olej řepkový | |
| 5 g 5 g slanina | Špek | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
| 150 ml 150 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |