Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kotlet cibulář v cibulové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 716 kJ /
410 kcal
Bílkoviny9,67 g
– z toho živočišné bílkoviny4,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,29 g
Tuky21,61 g
– nasycené12,99 g
– nenasycené7,37 g
–– mononenasycené6,45 g
–– polynenasycené0,93 g
––– omega 30,16 g
Vláknina20,82 g
Cholesterol 58 mg
Sodík 168 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy39,68 g
– cukry26,60 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 ks 4 ks vepřová kotleta Vepřová kotleta s kostí
5 ks 5 ks velké cibule Cibule čerstvá 345 g
masový vývar (bujon) Vývar masový
máslo Máslo kravské
olej Olej řepkový
5 g 5 g slanina Špek 5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžička 1 lžička hladké mouky Mouka pšeničná hladká 4 g
150 ml 150 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 150 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.