Nutriční hodnoty (Olejové křehké cukroví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 24 855 kJ / 5 941 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 71,98 g |
| Tuky | 292,75 g |
| – nasycené | 26,78 g |
| – nenasycené | 244,00 g |
| –– mononenasycené | 169,95 g |
| –– polynenasycené | 74,05 g |
| ––– omega 3 | 21,24 g |
| Vláknina | 19,05 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 3,70 g |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 710,25 g |
| – cukry | 281,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 hrnek 1 hrnek oleje | Olej řepkový | 250 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek krupicového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 lžička 1 lžička jedlé sody | Jedlá soda | 12 g |
| 1 lžička 1 lžička citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 5 g |
| 2,5 hrnku 2,5 hrnku hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 625 g |