Nutriční hodnoty (Sýrové jednohubky (podle Srny))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 966 kJ / 1 665 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 71,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,05 g |
| Tuky | 131,15 g |
| – nasycené | 47,03 g |
| – nenasycené | 73,02 g |
| –– mononenasycené | 25,43 g |
| –– polynenasycené | 47,59 g |
| ––– omega 3 | 7,92 g |
| Vláknina | 6,75 g |
| Cholesterol | 248 mg |
| Sodík | 4,40 g |
| Sůl | 11,00 g |
| Sacharidy | 29,70 g |
| – cukry | 16,10 g |
| ––– laktóza | 14,72 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g tvrdého sýru typu ementál | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| 120 g 120 g nivy | Niva 50% t. v s. | 120 g |
| 100 g 100 g ořechů (vlašský, kešú apod.) | Vlašské ořechy | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce čerstvé pažitky | Pažitka čerstvá | 30 g |
| 1 sklenice 1 sklenice oliv plněných sušenými rajčátky | Olivy čerstvé zralé | |
| několik několik cherry rajčátek | Rajčata cherry | |
| čerstvě mletý pepř dle chuti | Pepř černý mletý |