Nutriční hodnoty (Bagetové soudky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 172 kJ / 519 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 62,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,98 g |
| Tuky | 17,04 g |
| – nasycené | 4,40 g |
| – nenasycené | 7,86 g |
| –– mononenasycené | 5,88 g |
| –– polynenasycené | 1,98 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 14,20 g |
| Cholesterol | 668 mg |
| Sodík | 389 mg |
| Sůl | 0,82 g |
| Sacharidy | 15,20 g |
| – cukry | 6,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 dlouhé bagety | Bageta pšeničná | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 250 g 250 g bělomasé ryby (například tresky) | Treska filet | 250 g |
| 250 g 250 g hub (čerstvé, mražené nebo sterilované) | Hřib čerstvý | 250 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej (nebo máslo) | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| drcený kmín | Kmín mletý |