Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová panenka v ořechové krustě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie14 123 kJ /
3 375 kcal
Bílkoviny184,05 g
– z toho živočišné bílkoviny157,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,00 g
Tuky271,25 g
– nasycené87,55 g
– nenasycené155,20 g
–– mononenasycené76,64 g
–– polynenasycené78,56 g
––– omega 311,67 g
Vláknina10,20 g
Cholesterol 423 mg
Sodík 3,46 g
Sůl8,40 g
Sacharidy44,40 g
– cukry5,25 g
––– laktóza1,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové panenky Vepřová panenka 600 g
tymián Tymián sušený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olivový olej Olej olivový
50 g 50 g parmazánu Parmezán 50 g
150 g 150 g slaniny (dlouhé prorostlé plátky) Špek 150 g
150 g 150 g mletých ořechů ( mandlí ) Vlašské ořechy mleté 150 g
2 lžíce 2 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 30 g
svazek svazek petrželky Petržel nať čerstvá
jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.