Nutriční hodnoty (Vepřová panenka v ořechové krustě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 14 123 kJ / 3 375 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 184,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 157,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,00 g |
Tuky | 271,25 g |
– nasycené | 87,55 g |
– nenasycené | 155,20 g |
–– mononenasycené | 76,64 g |
–– polynenasycené | 78,56 g |
––– omega 3 | 11,67 g |
Vláknina | 10,20 g |
Cholesterol | 423 mg |
Sodík | 3,46 g |
Sůl | 8,40 g |
Sacharidy | 44,40 g |
– cukry | 5,25 g |
––– laktóza | 1,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 600 g |
tymián | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový | |
50 g 50 g parmazánu | Parmezán | 50 g |
150 g 150 g slaniny (dlouhé prorostlé plátky) | Špek | 150 g |
150 g 150 g mletých ořechů ( mandlí ) | Vlašské ořechy mleté | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 30 g |
svazek svazek petrželky | Petržel nať čerstvá | |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá |