Nutriční hodnoty (Vejce plněná řeřichovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 207 kJ / 1 483 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 74,85 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 126,94 g |
– nasycené | 62,91 g |
– nenasycené | 45,68 g |
–– mononenasycené | 39,05 g |
–– polynenasycené | 6,63 g |
––– omega 3 | 0,91 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,77 g |
Sodík | 1,03 g |
Sůl | 2,20 g |
Sacharidy | 10,38 g |
– cukry | 6,18 g |
––– laktóza | 5,98 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec uvařených natvrdo | Vejce slepičí | 420 g |
vanička vanička řeřichy ( viz foto ) | Řeřicha čerstvá | |
200 g 200 g čerstvého sýra typu Lučina ( měla jsem Palouček ) | Lučina 70% t.v s. | 200 g |
plnotučná hořčice - množství podle chuti - cca 2 lžičky lžičky | Hořčice plnotučná | |
3 lžíce 3 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 75 ml |
sůl | Sůl mořská |