Nutriční hodnoty (Vejce plněná řeřichovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 207 kJ / 1 483 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 74,85 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 126,94 g |
| – nasycené | 62,91 g |
| – nenasycené | 45,68 g |
| –– mononenasycené | 39,05 g |
| –– polynenasycené | 6,63 g |
| ––– omega 3 | 0,91 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,77 g |
| Sodík | 1,03 g |
| Sůl | 2,20 g |
| Sacharidy | 10,38 g |
| – cukry | 6,18 g |
| ––– laktóza | 5,98 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec uvařených natvrdo | Vejce slepičí | 420 g |
| vanička vanička řeřichy ( viz foto ) | Řeřicha čerstvá | |
| 200 g 200 g čerstvého sýra typu Lučina ( měla jsem Palouček ) | Lučina 70% t.v s. | 200 g |
| plnotučná hořčice - množství podle chuti - cca 2 lžičky lžičky | Hořčice plnotučná | |
| 3 lžíce 3 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 75 ml |
| sůl | Sůl mořská |