Nutriční hodnoty (Dlouho pečená vepřová špička na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 536 kJ / 128 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,98 g |
Tuky | 0,27 g |
– nasycené | 0,12 g |
– nenasycené | 0,09 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,05 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 6,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,30 g |
– cukry | 6,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové květové špičky | ||
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
mletý i celý badyán | Badyán | |
mletý muškátový květ | Muškát květ sušený | |
jalovec | Jalovec sušený | |
tymián čerstvý či sušený | Tymián sušený | |
hřebíček | Hřebíček | |
100 ml 100 ml suchého červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |