Nutriční hodnoty (Kuřecí se zeleninou a bulgurem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 580 kJ / 856 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 93,87 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,10 g |
| Tuky | 7,49 g |
| – nasycené | 2,19 g |
| – nenasycené | 4,42 g |
| –– mononenasycené | 2,24 g |
| –– polynenasycené | 2,18 g |
| ––– omega 3 | 0,79 g |
| Vláknina | 30,59 g |
| Cholesterol | 220 mg |
| Sodík | 1,75 g |
| Sůl | 4,10 g |
| Sacharidy | 78,35 g |
| – cukry | 43,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g kuřecích prsou | Kuře prso | 400 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| 1/2 1/2 malého celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| 100 ml 100 ml vývaru (bujon) | Vývar masový | 100 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| 2 lžičky 2 lžičky balzamikového octu | Ocet balsamikový bílý | 10 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky Solamylu | Bramborový škrob | 10 g |
| chilli paprička (podle chuti) | Chilli paprička čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| bulgur (na 4 porce) | Pšeničný bulgur |