Nutriční hodnoty (Pepřová krkovička s fazolkami a steakovými hranolky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 888 kJ / 2 124 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,18 g |
| Tuky | 170,61 g |
| – nasycené | 82,56 g |
| – nenasycené | 85,56 g |
| –– mononenasycené | 72,75 g |
| –– polynenasycené | 12,81 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 34,92 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 3,26 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 104,10 g |
| – cukry | 11,06 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřové krkovice | Vepřová krkovice | |
| koření Steak 7 7 pepřů" | Koření Argentina | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| hrubozrnná sůl | Sůl mořská | |
| 200 g 200 g anglické slaniny vcelku | Anglická slanina | 200 g |
| 500 g 500 g mražených fazolových lusků | Fazolky mražené | 500 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| mletá sladká paprika | Paprika červená sušená |