Nutriční hodnoty (Vepřové maso s červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 304 kJ / 1 268 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 124,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,80 g |
| Tuky | 17,80 g |
| – nasycené | 4,09 g |
| – nenasycené | 8,76 g |
| –– mononenasycené | 7,04 g |
| –– polynenasycené | 1,72 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 23,40 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 566 mg |
| Sůl | 1,10 g |
| Sacharidy | 140,40 g |
| – cukry | 46,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
| 600 g 600 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 600 g |
| 600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| kmín | Kmín | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| česnek | Česnek čerstvý |