Nutriční hodnoty (Obrácený koláč Tarte Tatin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 583 kJ / 5 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,69 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,82 g |
Tuky | 306,40 g |
– nasycené | 185,24 g |
– nenasycené | 104,86 g |
–– mononenasycené | 93,44 g |
–– polynenasycené | 11,42 g |
––– omega 3 | 1,59 g |
Vláknina | 23,00 g |
Cholesterol | 1,39 g |
Sodík | 321 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 535,24 g |
– cukry | 377,84 g |
––– laktóza | 10,84 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
150 g 150 g krupicového cukru | Cukr bílý | 150 g |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
150 g 150 g krupicového cukru | Cukr bílý | 150 g |
110 g 110 g másla | Máslo kravské | 110 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
220 g 220 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 220 ml |
1,5 lžičky 1,5 lžičky vanilkové aroma (nemusí být) | Aroma vanilkové | 7.5 ml |
220 g 220 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 220 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
lžička lžička kypřícího prášku | Kypřící prášek | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |