Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Obrácený koláč Tarte Tatin)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 583 kJ /
5 159 kcal
Bílkoviny53,51 g
– z toho živočišné bílkoviny25,69 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,82 g
Tuky306,40 g
– nasycené185,24 g
– nenasycené104,86 g
–– mononenasycené93,44 g
–– polynenasycené11,42 g
––– omega 31,59 g
Vláknina23,00 g
Cholesterol 1,39 g
Sodík 321 mg
Sůl0,64 g
Sacharidy535,24 g
– cukry377,84 g
––– laktóza10,84 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
150 g 150 g krupicového cukru Cukr bílý 150 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
150 g 150 g krupicového cukru Cukr bílý 150 g
110 g 110 g másla Máslo kravské 110 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
220 g 220 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 220 ml
1,5 lžičky 1,5 lžičky vanilkové aroma (nemusí být) Aroma vanilkové 7.5 ml
220 g 220 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 220 g
špetka špetka soli Sůl mořská
lžička lžička kypřícího prášku Kypřící prášek
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.