Nutriční hodnoty (Holandská omáčka a vejce Benedikt (Gordon Ramsay))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 371 kJ / 1 762 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 46,81 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 172,22 g |
| – nasycené | 91,61 g |
| – nenasycené | 64,97 g |
| –– mononenasycené | 57,10 g |
| –– polynenasycené | 7,87 g |
| ––– omega 3 | 0,63 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 2,06 g |
| Sodík | 839 mg |
| Sůl | 1,94 g |
| Sacharidy | 6,14 g |
| – cukry | 1,50 g |
| ––– laktóza | 1,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
| 1 lžička 1 lžička vinného bílého octa | Ocet lihový | 5 ml |
| 1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 špetka 1 špetka mletého nebo drceného chilli | ||
| 2 2 anglické muffiny | ||
| 4 plátky 4 plátky parmské šunky | Šunka parmská | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 lžíce 1 lžíce vinného bílého octa | Ocet lihový | 15 ml |