Nutriční hodnoty (Holandská omáčka a vejce Benedikt (Gordon Ramsay))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 371 kJ / 1 762 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 46,81 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 172,22 g |
– nasycené | 91,61 g |
– nenasycené | 64,97 g |
–– mononenasycené | 57,10 g |
–– polynenasycené | 7,87 g |
––– omega 3 | 0,63 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,06 g |
Sodík | 839 mg |
Sůl | 1,94 g |
Sacharidy | 6,14 g |
– cukry | 1,50 g |
––– laktóza | 1,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
1 lžička 1 lžička vinného bílého octa | Ocet lihový | 5 ml |
1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 špetka 1 špetka mletého nebo drceného chilli | ||
2 2 anglické muffiny | ||
4 plátky 4 plátky parmské šunky | Šunka parmská | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 lžíce 1 lžíce vinného bílého octa | Ocet lihový | 15 ml |