Nutriční hodnoty (Fenyklový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 186 kJ / 522 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,60 g |
| Tuky | 27,05 g |
| – nasycené | 5,82 g |
| – nenasycené | 20,62 g |
| –– mononenasycené | 12,70 g |
| –– polynenasycené | 7,92 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 6,90 g |
| Cholesterol | 25 mg |
| Sodík | 125 mg |
| Sůl | 0,17 g |
| Sacharidy | 31,36 g |
| – cukry | 28,83 g |
| ––– laktóza | 11,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 hlíza fenyklu | Fenykl hlíza | |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 1 pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
| 150 g 150 g tofu | Tofu natural | 150 g |
| 250 g 250 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 250 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| mletá pálivá paprika | Paprika pálivá |