Nutriční hodnoty (Kuře pečené na brusinkovém zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 762 kJ / 421 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,91 g |
Tuky | 0,69 g |
– nasycené | 0,23 g |
– nenasycené | 0,29 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,24 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 28,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 64 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 87,97 g |
– cukry | 64,87 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuře nebo 4 kuřecí stehna | Kuře | |
koření na kuře nebo sůl | Grilovací koření | |
sladká mletá paprika | Paprika červená sušená | |
1/2 1/2 menší hlávky zelí | Zelí bílé čerstvé | |
3 3 polévkové lžíce brusinkového kompotu nebo | Brusinky zavařené | |
100 g 100 g sušených brusinek | Brusinky sušené | 100 g |
1 1 velké kyselejší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 čerstvá chilli paprička nebo trochu mletého chilli (nemusí být, ale kdo má rád malinko pálivé, nebude litovat:-) | Chilli paprička čerstvá | |
bílé víno | Víno bílé suché | |
voda | Voda | |
kuřecí vývar na podlévání | Vývar kuřecí |