Nutriční hodnoty (Kuře pečené na brusinkovém zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 762 kJ / 421 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,91 g |
| Tuky | 0,69 g |
| – nasycené | 0,23 g |
| – nenasycené | 0,29 g |
| –– mononenasycené | 0,05 g |
| –– polynenasycené | 0,24 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 28,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 64 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 87,97 g |
| – cukry | 64,87 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuře nebo 4 kuřecí stehna | Kuře | |
| koření na kuře nebo sůl | Grilovací koření | |
| sladká mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| 1/2 1/2 menší hlávky zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 3 3 polévkové lžíce brusinkového kompotu nebo | Brusinky zavařené | |
| 100 g 100 g sušených brusinek | Brusinky sušené | 100 g |
| 1 1 velké kyselejší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 čerstvá chilli paprička nebo trochu mletého chilli (nemusí být, ale kdo má rád malinko pálivé, nebude litovat:-) | Chilli paprička čerstvá | |
| bílé víno | Víno bílé suché | |
| voda | Voda | |
| kuřecí vývar na podlévání | Vývar kuřecí |