Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Boršč od Broni)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 953 kJ /
1 423 kcal
Bílkoviny235,11 g
– z toho živočišné bílkoviny223,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,11 g
Tuky14,65 g
– nasycené6,13 g
– nenasycené6,70 g
–– mononenasycené5,62 g
–– polynenasycené1,08 g
––– omega 30,13 g
Vláknina27,21 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 753 mg
Sůl1,57 g
Sacharidy76,41 g
– cukry27,66 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hovězího masa (kližka, krk, bok, žebra) Hovězí kýta 1000 g
5 5 brambor Brambor zimní 250 g
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 1 menší hlávka zelí Zelí bílé čerstvé
1 1 konzerva červených fazolí Fazole červená ledvina sterilované
1 konzerva 1 konzerva červené řepy Červená řepa čerstvá
česnek Česnek čerstvý
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
kopr Kopr nať čerstvý
cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.