Nutriční hodnoty (Boršč od Broni)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 953 kJ / 1 423 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 235,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 223,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,11 g |
Tuky | 14,65 g |
– nasycené | 6,13 g |
– nenasycené | 6,70 g |
–– mononenasycené | 5,62 g |
–– polynenasycené | 1,08 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 27,21 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 753 mg |
Sůl | 1,57 g |
Sacharidy | 76,41 g |
– cukry | 27,66 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hovězího masa (kližka, krk, bok, žebra) | Hovězí kýta | 1000 g |
5 5 brambor | Brambor zimní | 250 g |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
1 1 menší hlávka zelí | Zelí bílé čerstvé | |
1 1 konzerva červených fazolí | Fazole červená ledvina sterilované | |
1 konzerva 1 konzerva červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
česnek | Česnek čerstvý | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
kopr | Kopr nať čerstvý | |
cukr | Cukr bílý |