Nutriční hodnoty (Červená řepa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 225 kJ / 3 400 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 65,00 g |
| Tuky | 10,00 g |
| – nasycené | 2,00 g |
| – nenasycené | 5,50 g |
| –– mononenasycené | 2,00 g |
| –– polynenasycené | 3,50 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 85,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10,27 g |
| Sůl | 25,00 g |
| Sacharidy | 720,00 g |
| – cukry | 690,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 kg 5 kg červené řepy | Červená řepa čerstvá | 5000 g |
| 2 litry 2 litry vody | Voda | 2000 ml |
| 1/2 litru 1/2 litru octa | Ocet lihový | 500 ml |
| 20 g 20 g soli | Sůl mořská | 20 g |
| 350 g 350 g cukru krupice (nebo 60 tabletek umělého sladidla sacharinu) | Cukr bílý | 350 g |
| semena fenyklu | Fenykl hlíza | |
| křen | Křen čerstvý |