Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Houby v octě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie167 kJ /
40 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 18 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
čerstvé houby Hřib čerstvý
1,5 l 1,5 l vody Voda 1500 ml
1/2 l 1/2 l octa Ocet lihový 500 ml
1 1 Deko Sůl mořská
20 20 Sacharinů (cukerinů) E954 - Sacharin a jeho soli
cibule (dle chuti) Cibule čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.