Nutriční hodnoty (Nepečený piškotový dezert s tvarohem a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 353 kJ / 3 909 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 82,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,80 g |
Tuky | 124,33 g |
– nasycené | 72,34 g |
– nenasycené | 43,62 g |
–– mononenasycené | 31,59 g |
–– polynenasycené | 12,03 g |
––– omega 3 | 1,08 g |
Vláknina | 29,00 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 4,11 g |
Sůl | 10,17 g |
Sacharidy | 577,90 g |
– cukry | 445,23 g |
––– laktóza | 22,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 lžíce 3 lžíce kalvádosu | Vodka | |
4 plátky 4 plátky želatiny | Želatina vepřová | |
700 g 700 g jablek | Jablko čerstvé | 700 g |
80 g 80 g krupicového cukru | Cukr bílý | 80 g |
1 sáček 1 sáček skořicového cukru | Cukr skořicový | 8 g |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
400 g 400 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 400 g |
50 g 50 g moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
400 g 400 g cukrářských piškotů | Piškoty cukrářské | 400 g |
100 g 100 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
cukrářské perličky | Cukrářské zdobení |