Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celer restovaný na másle a medu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie249 kJ /
60 kcal
Bílkoviny0,06 g
– z toho živočišné bílkoviny0,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky6,56 g
– nasycené4,24 g
– nenasycené2,24 g
–– mononenasycené2,08 g
–– polynenasycené0,16 g
––– omega 30,02 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,06 g
– cukry0,06 g
––– laktóza0,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Celer (2 cm cm kolečko z větší bulvy) Celer bulva čerstvá
1 1 lžce medu Med nepasterovaný
kapka kapka citronové štávy Šťáva z citrónu
ocet balsamico Ocet balsamikový bílý
stonek stonek řapíkatého celeru Celer řapíkatý
sůl Sůl mořská
bylinky ( oregano a bazalka ) Petržel nať čerstvá
1 lžička 1 lžička másla Máslo kravské 8 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.