Nutriční hodnoty (Celer restovaný na másle a medu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 249 kJ / 60 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 6,56 g |
– nasycené | 4,24 g |
– nenasycené | 2,24 g |
–– mononenasycené | 2,08 g |
–– polynenasycené | 0,16 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,06 g |
– cukry | 0,06 g |
––– laktóza | 0,06 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Celer (2 cm cm kolečko z větší bulvy) | Celer bulva čerstvá | |
1 1 lžce medu | Med nepasterovaný | |
kapka kapka citronové štávy | Šťáva z citrónu | |
ocet balsamico | Ocet balsamikový bílý | |
stonek stonek řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
sůl | Sůl mořská | |
bylinky ( oregano a bazalka ) | Petržel nať čerstvá | |
1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |