Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Masové šišky v zeleninovo - vínové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie13 434 kJ /
3 211 kcal
Bílkoviny133,27 g
– z toho živočišné bílkoviny126,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,22 g
Tuky223,82 g
– nasycené76,05 g
– nenasycené136,50 g
–– mononenasycené108,22 g
–– polynenasycené28,28 g
––– omega 35,73 g
Vláknina22,35 g
Cholesterol 513 mg
Sodík 2,90 g
Sůl6,95 g
Sacharidy112,15 g
– cukry28,45 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g mletého vepřového masa Vepřová plec 600 g
50 ml 50 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 50 ml
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
5 lžic 5 lžic solamylu Bramborový škrob 75 g
2 lžíce 2 lžíce petrželky Petržel nať čerstvá 30 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
strouhanka (podle potřeby) Strouhanka pšeničná
150 g 150 g gazdovské slaniny Špek 150 g
150 g 150 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel) Mrkev čerstvá 150 g
300 ml 300 ml polosladkého bílého vína Víno bílé suché 300 ml
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
3 3 větší cibule Cibule čerstvá 210 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
sůl Sůl mořská
5 lžic 5 lžic oleje Olej řepkový 55 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.