Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Houbový salát II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 183 kJ /
3 151 kcal
Bílkoviny38,90 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,90 g
Tuky204,40 g
– nasycené15,98 g
– nenasycené179,50 g
–– mononenasycené126,65 g
–– polynenasycené52,85 g
––– omega 316,40 g
Vláknina94,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12,14 g
Sůl30,00 g
Sacharidy250,00 g
– cukry208,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg čerstvých tvrdších hub Hřib čerstvý 1000 g
0,5 kg 0,5 kg cibule Cibule čerstvá 500 g
300 g 300 g červené papriky Paprika červená čerstvá 300 g
1 1 malý rajčatový protlak Protlak rajčatový
trochu trochu kečupu Kečup sladký
150 g 150 g cukru krystal (i více) Cukr bílý 150 g
1 sklenička 1 sklenička oleje Olej řepkový 200 ml
200 ml 200 ml octa Ocet lihový 200 ml
3 3 hřebíčky Hřebíček
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
30 g 30 g soli Sůl mořská 30 g
5 kuliček 5 kuliček celého pepře Pepř černý
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.