Nutriční hodnoty (Houbový salát II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 183 kJ / 3 151 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 38,90 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 38,90 g | 
| Tuky | 204,40 g | 
| – nasycené | 15,98 g | 
| – nenasycené | 179,50 g | 
| –– mononenasycené | 126,65 g | 
| –– polynenasycené | 52,85 g | 
| ––– omega 3 | 16,40 g | 
| Vláknina | 94,80 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 12,14 g | 
| Sůl | 30,00 g | 
| Sacharidy | 250,00 g | 
| – cukry | 208,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg čerstvých tvrdších hub | Hřib čerstvý | 1000 g | 
| 0,5 kg 0,5 kg cibule | Cibule čerstvá | 500 g | 
| 300 g 300 g červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g | 
| 1 1 malý rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
| trochu trochu kečupu | Kečup sladký | |
| 150 g 150 g cukru krystal (i více) | Cukr bílý | 150 g | 
| 1 sklenička 1 sklenička oleje | Olej řepkový | 200 ml | 
| 200 ml 200 ml octa | Ocet lihový | 200 ml | 
| 3 3 hřebíčky | Hřebíček | |
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml | 
| 30 g 30 g soli | Sůl mořská | 30 g | 
| 5 kuliček 5 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| 3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený |